Naša događanja

Change se vratio! U prodaji su early bird ulaznice, iskoristite priliku i osigurajte svoje mjesto

Vrijeme je za Change Con 2018


Dva uspješna izdanja, rezultirala su trećim nadolazećim. Softverska konferencija Change posvećena enterprise rješenjima vraća se 20. oktobra u prostorima tvornice Kraš u Zagrebu i ponovo će okupiti regionalnu developersku zajednicu i najbolje predavače iz Hrvatske i svijeta.

Dok su se prethodna izdanja bavila metodologijama razvoja aplikacija, ove godine veći naglasak će biti na developmentu – Java, .NET i dizajn korisničkih sučelja. U prilog tome ide i još veći broj regionalnih i svjetskih predavača o čemu smo razgovarali i s direktorom programa konferencije Aleksanderom Radovanom:

'Za treće izdanje Change konferencije pripremili smo niz novosti i iznenađenja koje trenutno ne možemo otkriti, ali sigurni smo da će posjetitelje iznenaditi. Pripremamo odlične svjetske predavače koji će sudionicima prenijeti svoja znanja, ali i aktualne novosti iz svijeta developmenta. Od dosad potvrđenih predavača mogu otkriti kako će tu biti Ivan Brozović iz Degordiana, ravno iz San Francisca pridružit će nam se Courtney Hemphill  partnerica Carbon Five startupa, a dašak nizozemskog dizajna donijet će nam UX dizajner Deepu K Sasidharan.'

Prošlogodišnje izdanje okupilo je preko 400 stručnjaka iz IT svijeta, međunarodne predavače iz Microsofta, Googlea, Paypala i Oracela. Novi Change nastavlja s misijom spajanja IT zajednice nevezano za sektor, ulogu, programski jezik ili kompaniju. 

'Ove godine svakako ćemo veći naglasak staviti i na unaprijeđenje i automatiziranje svakodnevnih procesa u razvoju enterprise aplikacija, od samog razvoja, izrade inačica aplikacije pa sve do testiranja i postavljanja u izvršnu okolinu' nadodao je Radovan.

Trenutno su putem Entrio sistema u prodaji dostupne early bird ulaznice po cijeni od 120 kuna, odnosno 60 kuna za studente. Change novosti, detaljnije informacije o predavačima, agendi i temama konferencije možete pratiti na službenom webu, Facebooku i Twitteru profilu.