Novosti

Učestvujemo na Advanced Technology Days 11


18. i 19. novembra 2015. u Cinestar Areni Zagreb održat će se 11. po redu Microsoftov Advanced Technology Days.

Pozivamo vas da posjetite predavanje stručnjaka iz KING ICT-a Dalibora Margotića, pod nazivom „Portable BI alat iz kućne radinosti za detekciju uskog grla i analizu rada SQL Servera“.

Dalibor Margotić se već dugi niz godina bavi područjem poslovnih baza podataka i alatima poslovne inteligencije. U svom predavanju će na nizu primjera objasniti kako uz pomoć T-SQL-a, Power Pivota i ostalih Power add-inova napraviti jednostavan, ali moćan BI alat za nadzor i analizu SQL Servera te kako takav alat može pomoći detektirati uzroke usporenja SQL Servera. Ovako dobijeni podaci omogućit će precizno pristupanje rješavanju problema i uspoređivanje stanja sistema prije i poslije intervencija te dokumentiranje provedenih optimizacija.

Termin predavanja je u četvrtak, 19.11.2015. u 10:00 h u dvorani 6.

Među temama koje će biti obrađene na ovogodišnjoj konferenciji su Windows 10 i Universal Apps Platform, platforma za pisanje aplikacija koje će se pokretati na svim uređajima s Windows operativnim sistemom. Također, konferencija će se pozabaviti Visual studio alatom i njegovom reinkarnacijom u verziji 2015., aktualnim preview inačicama Windows Server 2016 i System Centar 2016 te najaviti dolazak SQL Servera 2016.

KING ICT je srebrni sponzor konferencije Advanced Technology Days 11.