Novosti

Učestvujemo na 16. izdanju Microsoft WinDays-a


Šestnaesto izdanje Microsoft WinDaysa održava se u Poreču od 26. do 29. aprila 2016. svake godine konferencija predstavlja novosti iz svijeta tehnologije i poslovanja i u pravilu okuplja više od 1500 sudionika.

Na ovogodišnjim WinDaysima, pod sloganom „Pokrenimo ideje“ bit će predstavljene brojne aktualne teme u skladu sa svjetskim i regionalnim trendovima. Business dio konferencije pozabavit će se stvaranjem kulture uspjeha, privlačenjem stranih investicija te stvaranjem novih kompanija, dok će u tehnološkom dijelu konferencije fokus biti teme vezane uz digitalu i rješenja otvorenog koda.

I ove godine KING ICT sudjeluje na konferenciji kao sponzor.

Na šesnaestim Windaysima stručnjaci KING ICT-a će održati dva predavanja. Predstavit ćemo novosti za SQL developere, SQL Server 2016 i objasniti zašto je DOK-ING odabrao baš Microsoft analitičku platformu za implementaciju vlastitog BI/DWH rješenja.

Posjetite nas na konferenciji WinDays 16 i poslušajte naše predstavnike.

Raspored i sažeci predavanja stručnjaka iz KING ICT-a:

Dalibor Margotić: SQL Server 2016 - novosti za SQL developere (četvrtak 09:30-10:15, dvorana Momenti 1)

Microsoft je mnogo radio na novoj verziji SQL Servera. Ovo predavanje demonstrirat  će kako se uz pomoć tih novih mogućnosti i kako se uz pomoć SQL-a može putovati kroz vrijeme, kako možemo jednostavno implementirati "row-level security", kako možemo maskirati podatke, koja su to poboljšanja u In-Memory OLTP svijetu, te ostale napredne mogućnosti.

Ivan Tepeš, KING ICT i Damjan Sinković, DOK-ING: Studija slučaja - Implementacija BI/DWH rješenja u DOK-ING-u (četvrtak, 17:45-18:15, dvorana Castle 6)

Predavanje ima za cilj odgovoriti zašto je DOK-ING odabrao Microsoft analitičku platformu za implementaciju vlastitog BI/DWH rješenja te koji su se sve izazovi pojavili tijekom implementacije. Govorit će se o opsegu projekta, dinamici implementacije, IBCS standardu izvješćivanja, poslovnim procesima te o ostalim specifičnim izazovima koji muče proizvodne kompanije.