Novosti

S vama dijelimo 15 godina uspjeha!


Hvala vam na povjerenju koje traje već 15 godina.

Danas smo regionalna firma s iskustvom i referencama vrijednima pažnje.

Počeli smo kao trgovina informatičke opreme KING Računala, no 2004. je godina našega zaokreta prema sistem integraciji. Već je tada bilo izvjesno da se firma razvija ubrzanim tempom. Povjerenje nam ukazuju novi, veliki korisnici, zapošljavamo sve više ljudi, širimo poslovanje na regiju i ulazimo u nove izazove ponajprije zahvaljujući stručnosti i entuzijazmu zaposlenika.

Danas je iza nas niz kompleksnih integracijskih projekata. Neki od njih dio su svakodnevnog života mnoštva građana, poput ZET-ove elektroničke naplate javnoga prijevoza, nadoplate ENC uređaja SMS-om i preko weba, potpuno informatiziranog sistema državne mature i prijave na visoka učilišta, informacijskoga sistema e-Matice…

Dokazali smo svoje znanje, kompetentnost i profesionalizam u različitim projektima, a naročito u poljoprivredi, obrazovanju i energetici.

Danas smo prisutni u cijeloj regiji. S ponosom potpisujemo realizirane projekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Sloveniji te na Kosovu. Podrška našem poslovanju u regiji su uredi u Beogradu, Sarajevu, Skoplju i Prištini.

U partnerskim smo odnosima s globalnim IT tvrtkama, a to našim korisnicima donosi prednosti najnovije tehnologije i prakse. Također, korisnici se mogu osloniti na uvijek dostupnu, razvijenu mrežu servisnih centara u cijeloj Hrvatskoj.

S ulaskom Hrvatske u Evropsku uniju, širimo horizonte na inozemna tržišta. To nam dopuštaju znanje i iskustvo te zavidna referentna lista.

Tkom 15 godina poslovanja pratili smo promjene na globalnom IT tržištu, a u Hrvatskoj i regiji dali smo doprinos razvoju toga tržišta. Kombiniramo vlastita iskustva s rješenjima naših partnera, no vrijedi naglasiti da su mnoga rješenja koja smo uspješno implementirali plod našega znanja i mogućnosti. No u svakom slučaju, krajnji cilj svakog našeg projekta je zadovoljan korisnik.

S pouzdanjem u znanje, profesionalnost i stručnost, kročimo prema novim poslovnim izazovima u evropskom i regionalnom okruženju.

Zahvaljujući vam na povjerenju, pozivamo vas da i nadalje budete s nama na tom putu.