ICT rješenja

INFRASTRUKTURA - Optimizacija informatičkih resursa

Optimizirana IT infrastruktura

Pouzdana osnova za podršku isporuke svojih postojećih, ali i novih proizvoda i usluga

Optimizirana IT infrastruktura je sigurnija, dinamičnija i spremnija podržati rast i razvoj poslovanja od dosadašnje. U mogućnosti je smanjiti troškove za IT povećanjem efikasnosti korištenja informatičkih resursa, pojednostavljuje upravljanje serverima i aplikacijama, unapređuje sigurnost i pruža fleksibilnost.

Prednosti

Optimizirana IT infrastruktura firmama omogućava lakšu prilagodljivost promijenjenim uvjetima poslovanja, manje rizičnu i bržu provedbu tehnoloških inicijativa, efikasno planiranje, analizu i razvoj IT-a, niže hardverske i komunalne troškove za opremanje data centra, manje prekida u procesu pružanju usluga klijentima zbog bolje sigurnosti i dostupnosti svih sistema.

Tehnologija

Rješenja za optimizaciju IT infrastrukture namijenjena su raznim firmama, neovisno o području industrije. KING ICT nudi: rješenja za konsolidaciju IT infrastrukture, rješenja za upravljanje IT infrastrukturom, rješenja za pohranu i zaštitu podataka, servere i sistemsku infrastrukturu kao i rješenja za podršku korisnicima.