Novosti

Najavljujemo 11. Dan otvorenih integracija


S posebnim zadovoljstvom najavljujemo da će se Dan otvorenih integracija održati 17. marta 2016. u hotelu Antunović u Zagrebu.
Poslovno-informatička konferencija KING ICT-a Dan otvorenih integracija održava se 11. put i ponovno će okupiti nekoliko stotina managera i članova uprava uglednih privatnih i javnih kompanija, utjecajnih privrednika i stručnjaka, predstavnika javne i državne uprave. Krovna tema ovogodišnje konferencije je:

VRIJEME VAŽNIH PROMJENA
Digitalna (i svaka druga) transformacija

 – Znači li digitalna transformacija da svakodnevni život i poslovanje postaju (ne)podnošljiva lakoća postojanja ili je upravo suprotno?
 – Tehnologija je sazrela i po prvi put sa sigurnošću možemo reći da određuje pravac kojim se kreće uspješan biznis.
 – Koliko smo spremni na kreativnost i nove vrste inovacija u različitim područjima? Jesmo li zreli za digitalizaciju države, društva, tržišta i života?
 – Šta će se zapravo događati u ovom vremenu promjena, u kojem se mijenjaju usluge i potrošači, ponuda i očekivanja, način upravljanja?

O tome ćemo razgovarati s našim predavačima i gostima okruglog stola, koji dolaze iz svih relevantnih krugova - vodećih konsultantskih kuća, velikih i manjih firmi s različitim pozicijama na tržištu, iz institucija, politike i javne uprave.

Poseban i uvijek atraktivan dio naše konferencije je DEMO soba u kojoj ćemo predstaviti najbolja rješenja i projekte implementirane kod naših korisnika.

Poslovno-tehnološke radionice na kojima učesnici mogu čuti i naučiti više o novim tehnologijama te sudjelovati u raspravama, pokazale su se izuzetno uspješnim sadržajem naše konferencije. I ove godine radionice će biti važan dio Dana otvorenih integracija.

Učestvovanje na konferenciji je besplatno.

Zainteresirani posjetioci se mogu registrirati za učešće na konferenciji na www.king-ict.hr/konferencija, gdje mogu pratiti i sve informacije o događaju.

Registracijom na konferenciju osiguravate:
– pristup predavanjima i radionicama
– pristup DEMO sobi
– stručne materijale konferencije
– konferencijski ručak