Novosti

KING ICT postao Zlatni partner Microsofta za CRM


KING ICT postigao je status Gold partnera za CRM (Customer Relationship Management) i time postao prvi partner Microsofta s tim nivoom kompetencije u Hrvatskoj.

Stjecanjem Microsoft Gold kompetencije KING ICT je ušao u malobrojni krug Microsoftovih partnera s ovim nivoom kompetencije na svjetskom nivou.

Gold Customer Relationship Management kompetencija znači da KING ICT ima certificirane stručnjake za implementaciju rješenja za upravljanje odnosom s korisnicima na Microsoft Dynamics CRM platformi, osposobljene voditelje projekata i uspješne reference dosadašnjih implementacija CRM projekata te da je zadovoljio sve ostale stroge zahtjeve koje firma Microsoft postavlja pred svoje partnere pri certifikacijskom postupku. Za stjecanje ove kompetencije, firme partneri moraju položiti cijeli niz certifikacija, čime dokazuju svoj nivo ekspertize i kapacitet stručnog osoblja.

Izjava - Plamenko Barišić, predsjednik Uprave - KING ICT:
„Gold kompetencija za područje CRM-a pokazuje našu ekspertizu i usmjerenost na savremeno tehnološko tržište. Ona je dokaz našeg izuzetno dobrog poznavanja Microsoft poslovnih rješenja. Ponosni smo što smo stjecanjem Gold Customer Relationship Management kompetencije ušli u elitni krug Microsoftovih partnera u globalnim okvirima. Ovim smo dodatno potvrdili fokusiranost KING ICT-a na kontinuirano usavršavanje vještina i kompetencija za implementaciju i podršku Microsoftovih CRM rješenja, što nam omogućuje da i nadalje svojim korisnicima budemo kvalitetan tehnološki savjetnik koji će im pomoći u zadovoljavanju poslovnih zahtjeva i u postizanju uspjeha.“

Izjava - Zoran Šegić, regionalni direktor zajednice partnera implementatora Dynamics ERP-a i CRM-a, Microsoft Adriatic:
„Ovo priznanje rezultat je kontinuiranog rada i investicija u jedan od najbrže rastućih segmenata Microsoftovih rješenja koji ima ogroman potencijal. KING ICT jedan je od prvih partnera u regiji koji je ostvario najveći nivo kompetencije u Dynamics CRM segmentu, ostvarivši sve potrebne preduvjete za ostvarivanje Gold statusa. Za lokalno i za regionalno tržište, ovo je veliki iskorak prema još većim i kompleksnijim projektima kako u realnoj privredi tako i u Dynamcis CRM projektima u javnom sektoru gdje potreba za ovom vrstom rješenja postaje poslovni imperativ.“