Novosti

KING ICT na međunarodnom skupu MIPRO


Već tradicionalno KING ICT sudjeluje na međunarodnom skupu MIPRO. Ove godine KING-ovi stručnjaci predstavit će SAP CRM i SAP for Utilities  - rješenje za liberalizirano energetsko tržište.  

Predavanje s naslovom „SAP CRM i SAP for Utilities kao cjelovito softversko rješenje za liberalizirano energetsko tržište“ bit će održano u ponedjeljak, 20.5. od 12 do 13 sati, u sklopu HEP-ovog seminara. 

Sažetak predavanja: 

Osnovni izazov tvrtkama koje se bave distribucijom i prodajom energenata je brza i kvalitetna prilagodba promjenama vezanim uz liberalizaciju tržišta. 

Na predavanju će biti predstavljeno SAP industrijsko rješenje za uslužna poduzeća koja se bave distribucijom i prodajom električne energije, plina i vode krajnjim kupcima. Rješenje sadrži ključne procese kao što su procesi upravljanja odnosima s kupcima (CRM), upravljanje uređajima, upravljanje energetskim podacima, obračun i fakturiranje te procesi upravljanja radom.  

Također, bit će prikazani procesi koji se odnose na deregulaciju tržišta opskrbe energentima te razmjenu podataka između sudionika na tržištu. 

Kao primjer implementacije ovog rješenja te integracije SAP Utilities i CRM rješenja sa SAP ERP rješenjem, prezentirat će se tijek implementacije u Energetici Ljubljana. 

Predavači:

Irena Husnjak, Savjetnik za SAP Utilities rješenja, KING ICT

Marko Nenadović, Voditelj SAP rješenja, KING ICTRobert Kostelac, Regionalni prodajni menadžer, SAP Hrvatska