Novosti

KING ICT na konferenciji JavaCro'16


Konferencija JavaCro'16, održana na Crvenom otoku pored Rovinja od 18. do 20. maja, po peti je put okupila Java zajednicu. Sa više od 250 učesnika i preko 55 predavanja bila je to najveća JavaCro konferencija do sada.

U društvu predavača iz Hrvatske i inostranstva, među kojima je bilo i nekoliko svjetskih Java Championa i evangelista iz Java područja, našli su se i eksperti iz KING ICT-a.

Roko Roić i Matija Capan su privukli posebnu pažnju svojih izlaganjem „How to pick a Future Proof Java Architecture for the next 10+ years?“, i ispunili najveću dvoranu na konferenciji.

Danijel Mitar i Aleksander Radovan su s temom „JVM Problem Diagnostics“ upoznali učesnike s načinima istraživanja problema u radu Java aplikacija i također izazvali veliki interes među kolegama.

Sudjelovanjem na JavaCro'16 eksperti KING ICT-a potvrdili su da su po znanju i iskustvu u ovom području među vodećim u Hrvatskoj i regiji, te da ni po čemu ne zaostaju za globalnim trendovima i tehnološkim ekspertizama u odnosu na njihove inostrane kolege.