Novosti

KING ICT je dobio još jedno priznanje i potvrdu ekspertize u implementaciji Microsoftovih rješenja

KING ICT Microsoftov partner godine za BiH


U konkurenciji Microsoft partnera koji isporučuju vodeća rješenja za korisnike bazirana na Microsoft tehnologiji, KING ICT je proglašen Microsoftovim partnerom godine za Bosnu i Hercegovinu.

Microsoft svake godine dodjeljuje partnerska priznanja u brojnim kategorijama na globalnoj i državnoj razini, a ove godine u izboru je sudjelovalo više od 2 800 sudionika iz 115 zemalja.

Titula Partnera godine na državnoj razini dokaz je KING-ovog izvanrednog znanja i usluge u primjeni Microsoftovih rješenja. Tom prilikom direktor KING ICT-a Adis Pobrić je izjavio: ' Strategija KING ICT-a je pomoći korisnicima u kreiranju specifičnih rješenja za njihove poslovne izazove, koristeći Microsoftove tehnologije. Zahvalni smo Microsoftu što je prepoznao naš trud i stalno ulaganje u razvoj znanja i kompetencija, a ovo priznanje to i dokazuje.'

'Čast nam je što je KING ICT prepoznat kao Microsoft partner godine u BiH', rekao Ron Huddleston, korporativni potpredsjednik Microsoftovog One Commercial Partner Network: 'KING ICT se pokazao kao stručan i inovativan partner u kreiranju poslovnih rješenja na Microsoft platformi.' 

Omar Krivošija, direktor Microsofta BiH navodi kako ova nagrada dodatno potvrđuje uspješnost višegodišnje suradnje KING ICT-a i Microsoftovog tima u BiH te inovativnih rješenja koja KING ICT pruža svojim korisnicima.

'Biti Microsoftov Partner godine u BiH, u konkurenciji više od 350 Microsoftovih BiH partnerskih kompanija, predstavlja veliko priznanje. Cloud, mobilnost i Big Data postali su temelj za povećanje produktivnosti i učinkovitosti,  ne samo za komercijalni već i za  javni sektor. Ovogodišnje priznanje KING ICT-u dodatna je potvrda dugogodišnjem i uspješnom ulaganju u razvoj kompetencija i znanja s fokusom na cloud i mobilnost, kao i primjeni tih znanja kod krajnjih korisnika. Čestitam još jednom i radujem se suradnji u budućnosti, a pogotovo projektima usmjerenima na digitalnu transformaciju poslovnih procesa korisnika u BiH', rekao je Omar Krivošija, direktor Microsofta Bosna i Hercegovina.