Novosti

Još 10 dana do 10. Dana otvorenih integracija KING ICT-a


Pozivamo Vas da popratite konferenciju koja svake godine okupi više od 300 učesnika, menadžera i članova uprava uglednih privatnih i javnih firmi, uticajnih privrednika i stručnjaka, predstavnika javne i državne uprave. 
Naša je glavna tema 10 godina informatizacije u Hrvatskoj.
Osvrnut ćemo se na razvoj informatizacije, unapređenje poslovanja i općeg načina života te funkcionisanju društva zahvaljujući ICT projektima.

OKRUGLI STO

Na okruglom stolu Koliko nam je informatizacija u deset godina promijenila živote i poslove, a što nas tek čeka, predstavnici različitih firmi i sektora razgovarat će o najvećim izazovima u njihovom poslu u ovom trenutku, o konkurenciji te o informatizaciji u slijedećih deset godina.
Sa zadovoljstvom očekujemo zanimljivu raspravu i promišljanja iz različitih perspektiva na okruglom stolu koji vodi Miodrag Šajatović. Za uvod u okrugli sto, glavni urednik poslovnog nedeljnika Lider prikazat će informatičku revoluciju svuda oko nas onako kako ju je doživio "običan korisnik", konzervativan, ali još uvijek sklon prihvaćanju promjena.

IZLAGANJA
Iza naziva izlaganja Dejana Ljuštine, člana Uprave PwC Hrvatska Trendovi u tehnologiji u 2015. krije se niz zanimljivih pitanja - koje su glavne promjene u ICT ekosistemu, kako utječu na postojeće i nove igrače u industriji? Koji su novi poslovni modeli, potencijalna područja za inovacije i kako na to gledaju investitori?
Jubilarnu konferenciju će otvoriti i zatvoriti dva univerzitetska profesora – rektor zagrebačkog Sveučilišta prof. dr. Damir Boras analizira izazove i nedoumice hrvatskog visokog obrazovanja u srazu s potrebama tržišta i financijskim mogućnostima društva, dok prof. dr. Ivica Puljak sa splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje kao motivacijski govornik postavlja vječna, ali uvijek intrigantna pitanja: Što sve znamo o svemiru, a što još ne znamo?

DEMO SOBA I POSLOVNO-TEHNOLOŠKE RADIONICE
Poseban i uvijek atraktivan dio KING-ove konferencije je DEMO soba u kojoj ćemo predstaviti najbolja rješenja i projekte implementirane kod naših korisnika. Ove godine riječ je o eDozvoli, Geoportalu, konceptu pametnog doma, radu integriranih rješenja za enkripciju, klasifikaciju i sprečavanje odljeva podataka, Cisco dCloudu, demonstracijskih platformi nove generacije.
Konferencija donosi zanimljivu novost, poslovno-tehnološke radionice na kojima će posjetioci moći čuti i naučiti više o pojedinim novim tehnologijama te sudjelovati u raspravama.
Čuti, vidjeti i informisati se; isprobati nova rješenja, reći svoje mišljenje, saznati kako i kuda idu drugi, a kamo ide tržište - sve to mogu učesnici 10. Dana otvorenih integracija i zato je to već godinama događaj na kojem treba biti.
Pozivamo Vas da popratite konferenciju o kojoj sve informacije možete naći na www.king-ict.hr/konferencija